Sondagsmys

Vi ar jukt daliga pa att uppdatera har och konstigt ar val der nar man har all tid i varlden. Timmarna och dagarna springer bara ivag .. sa det har hant lite sedan senast vi skrev.
Vi har nu varit pa Phi Phi i snart en vecka tror jag .. har verkligen inget krepp om dagarna, det ar fredag hela veckan!
Vi har det bra har iaf, men vi drar antagligen vidare imorgon. Vart vet vi inte an. De star mellan Koh lanta, Koh Panhang eller Chai Mai. Den 15 ska vi vara ut Thailand och da bar det av till Vietnam for brollop.

Har pa Phi Phi har vi slappat pa stranderna, atit god mat, testat pa festlivet pa stranden, paddlat kajak, halsat pa aporna pa monkeybeach, atit vardens goaste pizzaslice till nattamat, varit pa on som filmen The Beach spelades in pa och tagot en snorkeltur runt alla oarna. Vi har de musit!

Nar vi var pa snorkelturen tillsamman med Jessi och Janna akte vi till en kanon fin o som heter Bambo Island. Hur fint som helst! Det var sa vi hade forestallt oss Thailand. Vit strand, klarblatt vatten och tyvarr fullt med folk. 




Lite smatt och gott. Nu ar klockan 11 snart och det kanns som det ar dags att bege sig till stranden, men forst ska ja upp och vacka liv i Pena Helena. Nagon dag slanger vi in ett inlagg pa hur varan rutt ska se ut .. for de har vi inte berattat om. Hoppas allt ar bra med er alla hemma och att varfaglarna kommer snart!

Karlek, Alexandra



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0