Nytt forsok

Kom och kolla, kom da .. kom da!

http://www.youtube.com/watch?v=o-h79vUWnkE


Fjarde gangen gilt!

Da var vi tillbaka i Bangkok. De ar lika stort, lika mycket folk, lika mycket shopping och lika god mat!

Att langta till nagot tar ibland kal pa en. Innan vi kom tillbaka till thailand langtade jag ihjal mig efter stark thai mat .. nastan lika mycket som jag langtar efter SVENSK mat? Manniskan ar uppbygd pa de viset att man alltid ska ha de man inte har ... snalla vanner, forklara for mig varfor det alltid ar sa! haha

Det forsta vi gjorde nar vi kom till Bangkok var sa klart att slanga av oss vara trunkar pa rummet och sedan bege oss till narmaste matplats och bestalla in en stark curry ratt! Bra eller daligt .. vi kan ju saga att vara magar fortfarande ar paj efter tva dagar. Men vad gor det .. vi fick varan thai mat och mer kommer vi fa. 

En av orsakerna till att vi valde att aka tillbaka till Bangkok just nu over helgen, var att vi ville checka shoppingen pa weekend market(en) .. en av de storsta marknaderna i hela varlden. Informationen kommer fran Helenis, sa ja garanterar inget .. men de ja sjalv fick se av marknaden var iaf .. inte hela om man sager sa! De var inte direkt som att ga pa rabalshede marknad och se slutet nar man borjar ga. Det fanns ingen ande och hade vi tappat bort varandra sa hade vi aldrig hittat ratt igen.
Vi gick alltsa i princip rakt fram i tre timmar .. eller runt vad vet ja. Vi fick inte sett pa allt iaf .. och det vill man ju alltid nar man kommer till nya marknader eller shoppingcenter.
Nu efter ett par dagar i Bangkok sa ar vi lite fattigare .. men lite klader, vaskor och krams rikare. 

Alla vet vi vem Sara Bengan ar!? Kanske inte du moster Tina, pappa Goran eller kusinvitamin. Iaf .. den har Sara som ar bosatt i Skane, men med rotter i sommarstaden Lysekil .. tycker att vi borde dela med oss av lite mer "roliga" handelser. Det hander roliga saker hela tiden och Helena ar en mastare pa att slanga ur sig roliga kommentarer och bete sig .. normalt. Igar fick jag en liten bok nar ja kopte en troja och dar ska ja samla alla Helenas ordval. Roligt for mig, inte lika roligt for er .. egentligen. 
Vi far val se om det dyker upp nagot blogg material!

Imorgon bar det av till Koh Phangan och full moooooon! Show me what you got!

Sturbucks med gott sallskap ar nagot speciellt! Sedan ar lukten av kaffe och nybakta bullar inte helt fel..

 

I Thailands djupa skogar finns det ocksa badtjejer.

 

Hoppla!

 

Som bast pa havet.

 

Till sist bjuder vi pa en liten fin video fran Gilli's. Njut!

http://www.youtube.com/watch?v=o-h79vUWnkE

 

P&K Alexandra







Update!

Sist gang vi skrev hade vi precis landat i Hanoi .. nu ska vi snart aka fran Bali .. sa ja, de har hant en del. Vi ar lite brunare, lite frackare och lite mer chill! Sa mycket chill att vi glomt bort hur man skriver och hur man snabbt och enkelt gor ett inlagg sa mammorna hemma pa kusten kan andas normalt och inte tro att vi ar kattnappade!

Det enklaste vi kan gora ar att ha lite bildvisning, sa gar det snabbt och enkelt.



I Hanoi var vi pa ett underbart brollop. Fick traffa hela familjen och ata massa god vitnamesisk mat. En och annan shott blev det ocksa kan vi meddela .. de alskar att skala.

Fina strander pa Gilli Trawangan.

Fina strander pa Gilli Trawangan



En Mamma Mu, en palm och ett gras!



Hej hammarhaj!



Utgang pa Gilli med damerna fran skaneland.



Nojd agare till en tjugolapp



Sahar ser man ut nar man inser att man har tva timmars somn innan baten till Lombok avgar!



Fina Lombok och surfing Helena



Tillbaka pa Bali blev vi inlasta pa hotellet och hade tyst fest. De firade balinesiskt nyar, sa dagen efter var alla tvugna att vara inne och helt silence ...



Badade med delfiner

Nu far de va nog. Efter tva och en halv timma vid datorn sa har ja trasmak och magen kurrar.
Helena kanske har lyckats bryta revbenet ........ men det var inte Helenas fel kan vi tillagga! Surfing, for stor vag och en ivrig australienare ar ingen bra kombination. Sprit loser allt? De gjorde de ju iaf for Helena pa studenten haha.

Kram pa er!

RSS 2.0