Phi Phi, we like!


David: Det ar nog bara i Thailand som man kan bli overkord av ett kok!

Har ar det varmare an nagonsin och solen har kommit fram pa riktigt, sa nu ska vi forhoppningsvis bli lite brunare!
Vi kom fram till Koh Phi Phi igar, mandag, efter att ha tillbringat tre natter pa turistorten patong. Patong skrek verkligen turister och jag har aldrig sett sa manga solstolar pa en strand, eller sa manga vasterlanningar som gick med en thailandska! Direkt nar vi kom dit saknade vi det lugna pa ko tao.
Vi hade anda det super kul. Forst traffade vi min sota morbror och hans dama, de tog hand om oss och visade oss runt lite i staden. Fick atit riktig svensk mat som bestod av potatisgratang och flaskfile. mmmmm, det levde vi pa i flera dagar.
Sedan traffade vi tre lysekilsgrabbar vid namn Fredrik, David och Hampus. Hampus betyder for ovrigt stor bojd kuk pa thailandska .. lite roligt hade vi at det.   
De visade oss nattlivet och det var bast pa Bangla Road och ja, det blev verkligen en hard natt. BanglaKaos som de fint kallades av lysekilsborna. Under kvallen var vi bland annat pa Ping Pong show och mina tankar kring det var olika fran borjan. Jag gick darifran mest acklad! Det ar inte varje dag man ser nagon dra ut rakblad fran down under, eller roka en cigg. Nu har vi gjort det, inte igen!

Nu ska vi stanna har pa Phi Phi i ett par natter. Tror detta stallet kommer passa oss fint. Sma krokiga gator, fina strander, harligt folk och sanden som dansgolv. Nu ska vi forsoka gora lite nytta!

Karlek, Alexandra



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser att ni har det supergott och det ser "gamlingarna ut att ha det också :-))

Kramar OM gör vi hemma i kalla Dingle

2011-02-02 @ 15:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0