Kyla och massa ögon!

Resan från varma Bangkok till Hanoi har gått bra. Nu sitter vi på Lucky Café och äter lite välbehövlig frukost. De känns helt sjukt att vi nu har fått kaffe och tre toast för endast 25 svenska kronor .. och detta på flygplasten också. Vi sitter och funderar på hur priserna är utanför väggarna. Vi kommer nog bli lagom shopping sugna. Converse ska tydligen vara jätte billigt och jag är sjukt sugen på att se vad en iPad kostar här! Nog om det. Det första som slog emot oss när vi trötta stapplade av flyget var nästan som ett friskt kallt sverige en höstdag. Som Helena sa lite käckt: Nu behöver vi inte stoppa ner huvudet i en frys för att känna oss som hemma längre .. Nu kan vi bara vara. Här kan man va och här kan man va! Vad som vi däremot inte hade blivit bemötta av om vi stigit av på Landvetter var femtioelva ögon som inte kunde sluta titta, eller ska vi säga glo! Hallå har ni inte sett två vilsna, nyvakna, blonda svenska tjejer innan? Haha. Nu har vi ätit upp våran frukost och ska bege oss iväg för att försöka hitta Helena kompis. Önska oss lycka till! Kärlek, Alexandra.

Kommentarer
Postat av: Fif,Mary,Em

Fan tjejer, maste ni befinna er dar det ar som oroligast ellerrr? Ni borde akt med oss, vi saknar er och saklart Helenas klockrena kommentarer! Gott for er att ni slipper stoppa huvudet i kylen, har gor vi det mest for att lindra bakfyllan!

Karlek fran Laos!

2011-02-18 @ 04:02:52
Postat av: Sanna

Hej brudar!! Fråga mig inte .. De är helt sjukt hemskt vad som har hänt! Kan inte riktigt fatta det. Har varit inne och läst om det och de är ofattbart. Vi har de annars bra .. Saknar er med. Vart är ni nu? Haft de grymt i Laos eller? Vi är bleka som as förövrigt .. Inte alls kul haha. Puss o kram från oss i kylan :)

2011-02-18 @ 07:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0