Kattmat och torra elefanter


Aterigen i Bangkok, vid samma dator utanfor samma hotell.
Bangkok kanns som, home sweet home!

Efter att ha tillbringat ett par dagar ute i djungeln sa har vi tappat bort den lilla bruna farg vi hade.. men vi ska finna den igen. Den lilla byn eller ministad ute i djungeln som vi besokte heter Kanchanaburi och va valdigt handelserik. Under vara fyra dagar hann vi klappa tigrar, bada i vattenfall och vandra i branta berg, rida elefant, bamboo raffting och lite andra vardskriget.
Allt var jatte haftigt pa sitt vis men konstigt nog sa blir de lite extra nar de ar djur inblandade. Tigrarna var inte lika mjuka som jag trodde, men gigantiska. Ett ta-trampdyna var lika stor som en vanlig katts tass .. om inte storre! Under fotograferingen sa min fotograf att ja skulle halla i svansen och AH, snalla kompis tiger sla till mig mer med din tre meter langa svans! Forovrigt gick man lite pa nalar nar man knalla runt 10 tigrar nere i dalen. Vi fick aven se nyfodda tigrar och de da va de ja som hade overtaget! En halv stor tiger daremot skramde vettet ur mig. Tiger bebisen badade snall i en tunna och ja bojde mig ner och skulle ta en bild. Vad ja inte visste var att nar man bojer sig ner tror tydligen tigrarna att de ska fa mat. Sa innan jag flyr darifran med kameran under armen ar tva ogon och ett gigantiskt hopp ur baljan! Kan iaf saga att ja fick kanna att mitt hjarta satt kvar!
Nog om tigrar. Vi fick ju aven se pa fina vattenfall och lite historiska handelser under andra varldskriget, men de orkar ja inte skriva om nu. Death railway handlade de om iaf. Jatte intressant!
Elefantturen va valdigt mysig. Det gick i lunkande tempo och under resan konstaterade Helena att elefanten behovde lite av hennes lotion. For den va ganska torr och fnasig! Elefanten skulle nog alskat att bli insmorjd av Helena. Vem hade inte det lixom!?
Underbara dagar har vi iaf haft tillsammans med tre Goteborgsdamer. Emma, Maria och Fiffi! Alla hjartans dag ar det ju idag, och den startade vi med en mysig frukost i tradgarden. Scrambled eggs, lemon juice, lite inforskaffade jordgubbar och bubbel. Man kan mysa till det ganska bra som singel med! Konstaterade att det var den basta alla hjartansdag vi haft iaf :)

De va lite smatt och gott om hur va har det! Nu sitter vi som sagt i Bangkok igen, ater lite nuddar och vantar pa att vi ska bege oss mot flygplatsen for en natts somn, budget! Vi har trakigt nog sagt hej da till goteborgstjejerna. Verkligen jatte trist! Kanns som att vi saknar ett ben eller tva. men de blir ett kart aterseende.
Kommer snart lite bilder fran tiden i Thailand, men de ar inte lika snabbt bredband har som i Hallinden DT!

Hade bast alla kara och grattis pa alla hjartans dag!

Puss och kram fran Helena och Alexandra


Kommentarer
Postat av: ewe

haha grattis på alla hjärtans dag, är det gittan-citat? :)

2011-02-14 @ 18:30:28
Postat av: Anonym

Ja va de inte de :) härligt är de iaf!

2011-02-15 @ 00:12:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0